Je zit in een zaal. De eerste spreker komt op en neemt een slokje water. Hij kijkt vluchtig de zaal in. Een hap lucht wordt naar binnen gezogen. Een scherm vol powerpoint volgt. De spreker is blij met al die tekst op het scherm. Het geeft houvast. Het publiek wacht af, onderdrukt een gevoel van beginnende verveling en teleurstelling. Gaan we weer luisteren naar een presentatie waarbij we niet serieus worden genomen? Of worden we geïnspireerd? Krijgen we energie? Wordt onze nieuwsgierigheid geprikkeld? Laten we toch verlost zijn van slechte presentaties...
                             
                   http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https%3A%2F%2Fdevelopers.facebook.com%2Fdocs%2Fplugins%2F&width&layout=standard&action=like&show_faces=true&share=true&height=80  “En wat is uw verhaal?


Een goede presentatie kan een verandering in gang zetten. Uw publiek voelt zich serieus genomen en is geïnspireerd. Uit onderzoek blijkt dat goede presentaties de omzet van een bedrijf aanzienlijk verhogen.

Dat kunt u bereiken door eenvoudige aanpassingen. Bijvoorbeeld in uw stemgebruik, maar ook door de opbouw van uw verhaal, of het (beeld) materiaal wat u gebruikt. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan en beoordeel zelf of presentatie-coaching iets is voor u of uw organisatie!


contact

Nieuw: Bestel het boek

Helder! Spreken door

Marieke Dooper hier